Ik kan wat een ander niet kan 

Flupke (Magisch Verteltheater)

contact: Filip Van Caeneghem: 0495/80.16.94, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

FlupkeHey, pssst, weten jullie dat ik een geheim heb? Ja, echt waar... Ik heb een geheim. Ik kan namelijk iets wat niemand anders kan... Ik kan goo... Verdorie zeg, nu heb ik het bijna verklapt...
Wat ik kan, hou ik nog eventjes geheim, maar ik kan je wel verklappen dat alles draait rond een gekke piratentweeling, een sprekende kraai en een meester in een oud, donker kasteel.
Benieuwd naar wat ik kan? Kom zeker een kijkje nemen...

'Ik kan wat een ander niet kan' is een 45/55-minuten (afhankelijk van de interactie met het publiek) durende voorstelling die kinderen van 5 tot 9 op het puntje van hun stoel laat zitten. Deze voorstelling mag je gerust bestempelen als 'magisch verteltheater', want vertellen en goochelen gaan hand in hand. Kom en laat je betoveren...

Vorwaarden: (techniek)

- Deze voorstelling speelt enkel binnen (op scène of als 'huiskamervertelling' waarbij de kinderen heel dicht bij de verteller plaats nemen).
- Stopcontact + eventuele verlengkabel

Uitkoopsom en evt. bijkomende kosten:

Aanvragen en boekingen via Crefi Oost-Vlaanderen (daar staat een overzicht van wat ik doe + bijhorende prijzen)